Selecteer een pagina

 

OVER

Mijn naam is Erna de Wild en als kind droomde ik er van om ‘later als ik groot ben’ een huis te kopen zoals Pipi Langkous had en een thuis voor kinderen te creëren. Ook tekende ik als kind twee aardbollen, één zoals de Aarde nu is en één zoals die volgens mij hoorde te zijn.

Vaak voelde ik mij een vreemde en had het gevoel dat ik de verkeerde gebruiksaanwijzing had meegekregen toen ik geboren werd, ik snapte er niet zoveel van hoe mensen met elkaar en de Aarde omgingen. Ook kwam dat wat ik om me heen zag vaak niet overeen met wat ik diep van binnen voelde. Mijn overleving was om mezelf zoveel mogelijk aan te passen in de maatschappij. Met als gevolg dat ik een deel van mezelf verloor. Want diep van binnen verlangde ik er naar om als kosmisch mens op Aarde werkelijk vrij te zijn. Vrij van alle door mezelf en anderen opgelegde beperkingen.

Meditatie, diverse trainingen en workshops op het gebied van intuïtie en multidimensionaliteit brachten mij steeds dichter bij wie ik werkelijk ben. En het drong steeds meer tot mij door dat het voor mij belangrijk is om te Zijn, simpelweg te Zijn. En dat dat genoeg is. Genoeg voor mijzelf en genoeg om er te kunnen zijn voor anderen. Alles is in mij en alles buiten mij is van tijdelijke aard of dient als een spiegel voor mijn eigen ontwikkeling.

Na mijn opleiding ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen. Niet zozeer het product maar de mensen die er werkten en de onderliggende verhoudingen triggerden en inspireerden mij. De laatste jaren heb ik in het bedrijf van mijn man en mij gewerkt en kwam hierdoor in aanraking met het product fulvinezuur. De hoge energie van dit product en haar enorme potentie raakten mij diep. De fulvine gebruik ik nu als basis voor de EarthLight lichtsprays.

Al mijn hele leven is mijn diepste verlangen om daar waar ik ben (werk of privé) een omgeving te creëren waar mensen zich veilig voelen om zich te laten zien en waar ze zich kunnen ontplooien. Om hen een plek te bieden waar alles er mag zijn, waar JIJ er mag zijn!

Met EarthLight wil ik graag die veilige plek bieden…..a place to BE.