Selecteer een pagina

 

LICHTSPRAYS

Hoe worden EarthLight lichtsprays gecreëerd?

Wij zijn energie en alles om ons heen is energie, dit worden ook wel energetische velden genoemd. Via meditatie wordt duidelijk voor mij welk thema of informatie mag worden neergezet in het energetische veld. Het eerste thema wat zich aandiende was Aarden. Door meditatie, voelen, maar ook door mijn eigen processen te doorleven werd de energie van deze lichtspray neergezet. Dit is een maandenlang proces geweest en het was prachtig en confronterend om te ervaren dat deze energie heel duidelijk aangaf wanneer het tijd was voor een volgende stap, naar een dieper bewust-zijn en bewust-voelen. Mijn menselijke ik-je kon dit proces niet sturen, voor alles is een juiste tijd (net zoals ons eigen proces zijn eigen tijd kent).

Het energieveld Aarden staat nu en zal via onze processen meegroeien. Het volgende thema heeft zich al aangekondigd: Passie.

De basis van de EarthLight lichtsprays is fulvinezuur. Fulvinezuur wordt gewonnen uit een miljoenen jaren oude humuslaag en wordt ook wel de transporteur van de natuur genoemd. Maar buiten haar bijzondere eigenschappen die de gezondheid van mens, dier en plant ondersteunen, heeft fulvinezuur een hoge energetische trilling die diep op celniveau doordringt en werkelijke verandering en groei van binnenuit kan brengen. Tevens is fulvinezuur een drager die makkelijk informatie opneemt..

Hoe te gebruiken:

Deze lichtsprays (aurasprays) kunnen door volwassenen, kinderen, dieren gebruikt worden. Of in een ruimte gesprayd worden. Ook bij therapeutische sessies kunnen de sprays gebruikt worden ter ondersteuning van de processen die plaats vinden. Gebruik volgens aanwijzing op het etiket of naar eigen gevoel.

Lichtspray Aarden:

Deze lichtspray helpt je in je vertrouwen en kracht te plaatsen. Het voelt als een warm bad, is omhullend en heel zacht waardoor je je veilig zult voelen om dieper te aarden, thuis te komen in en bij jezelf. Alles is in jou.

 

De EarthLight lichtsprays zijn verkrijgbaar in 50 ml. flesjes van violet glas.

Prijs € 24,95 p.st.

Je kunt de spray Aarden bestellen door een berichtje te sturen via het contactformulier. In een later stadium zullen de lichtsprays verkocht worden via de webshop van EarthLight.